Gratis verzending v.a. €75,- Door ons in de praktijk getest Winkel 7 dagen per week geopend op afspraak!
0
Winkelwagen

Swarovski optik

SWAROVSKI OPTIK Vector Logo - (.SVG + .PNG) - VectorLogoSeek.Com

Wij van Swarovski Optik willen mensen inspireren om van de natuur te houden en voor de natuur te zorgen. 
Carina Schiestl - Swarovski
Scheidseen Verwall Tirol Alone man watch over valley to Sun.

WAT ONS INSPIREERT

SWAROVSKI OPTIK is een familiebedrijf met sterke wortels in Tirol, een gebied van uitzonderlijke schoonheid, dat het als zijn plicht beschouwt om zorg te dragen voor het milieu, de natuur te beschermen en de biodiversiteit in stand te houden. De liefde voor de natuur heeft ons altijd geĂŻnspireerd. Wat wij willen is dat mensen de schoonheid van de wereld ontdekken met de ogen van de havik en kunnen genieten van die kostbare momenten. De vreugde van het observeren van de natuur verrijkt ons leven. Het stelt ons in staat om kracht en inspiratie te putten uit deze vluchtige, maar onvergetelijke momenten.

Swarovski Optik APPRECIATING THE GIFTS OF NATURE mountain landscape in the green Alps   Scenic view, Heiligkreuz, Alta Badia South Tyrol, Italy
WAAROM WIJ BESTAAN - ONS DOEL
SWAROVSKI OPTIK inspireert mensen tot liefde en zorg voor de natuur. Onze premiumproducten scherpen de zintuigen, zodat iedereen de altijd aanwezige schoonheid van de natuur kan waarnemen - en de noodzaak inziet om haar te beschermen. Wij nodigen u uit om u te laten betoveren door de kostbaarheid van het moment, zodat u weer verliefd kunt worden op Moeder Natuur. 

ONZE VISIE - ZIE HET ONGEZIENE
SWAROVSKI OPTIK brengt mensen dichter bij de kostbaarheid van het moment en deelt met hen de vreugde van het waarnemen en de fascinatie voor het mooie en verborgene. De wereld behoort toe aan hen die schoonheid kunnen zien. Beleef het moment.

"ELKE WAARNEMING WORDT EEN OPENBARING, ELK MOMENT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING. LATEN WE ONSZELF TOESTAAN OM DIEP GERAAKT TE WORDEN DOOR ONZE ERVARINGEN EN VOELEN DAT WE ÉÉN ZIJN MET DE WERELD OM ONS HEEN. DAN VOELEN WE EEN GEVOEL VAN LIEFDE VOOR ALLE LEVENDE WEZENS, WAT ONS INSTINCTIEF DOET STREVEN NAAR HET BESCHERMEN VAN DE NATUUR EN HET BEHOUD VAN DE BIODIVERSITEIT."
#FORTHELOVEOFNATURE

CL Pocket in Hand H

CEO, SWAROVSKI OPTIK
CARINA SCHIESTL-SWAROVSKI

"Het liefst wandel ik met mijn honden door het bos. Ik hou van de geur van de bemoste bosbodem. De wind streelt mijn wangen en mijn oren worden gevuld met een zachte symfonie: getjilp van vogels, geritsel van bladeren, gekabbel van beekjeswater. Elke stap wordt gedempt door de zachte bosgrond. Mijn adem wordt dieper. Mijn gedachten komen tot rust. Het zicht wordt wijder. Veel dingen verschijnen in een nieuw licht. Ik keer verfrist, tevreden en evenwichtig terug naar het dagelijks leven. Mijn welzijn, gezondheid en stemming verbeteren. Soms ligt het geluk letterlijk voor onze deur."

HOE ALLES IN ELKAAR PAST

Sinds de oprichting door Wilhelm Swarovski in 1949 is SWAROVSKI OPTIK uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van optische precisie-instrumenten voor jagers, vogelaars en buitensporters. SWAROVSKI OPTIK concentreert zich op datgene wat ons al zoveel jaren sterk maakt: onze visie, onze waarden, ons doel, de mensen in onze onderneming en de langdurige relaties met onze partners
Our purpose is our raison d'ĂŞtre, our values the foundation that has given us a guideline for stability for more than 7 decades.
Bezig met laden...