Gratis verzending v.a. €75,- Door ons in de praktijk getest Winkel 7 dagen per week geopend op afspraak!
0
Winkelwagen

InfiRay

InfiRay
Alles over InfiRay | Hoge kwaliteit warmtebeeld | Jachtloods.nl

Wij zijn InfiRay Outdoor, en bieden u de meest professionele outdoor opto-elektronische oplossingen!

Wij zijn leiders in technologie en innovatie, en brengen u een betere outdoor ervaring. Terwijl 17μm nog steeds de mainstream van de thermische beeldvormende detectoren is, voorziet onze goed ontwikkelde 12μm technologie outdoor producten en toepassingen van duidelijkere en meer gedetailleerde beelden.

We weten dat u verwacht dat uw apparaten uw assistent zijn, of het nu gaat om natuurobservatie, jacht of redding. Met dit doel voor ogen hebben wij hard gewerkt aan de ontwikkeling van het product, zodat u duidelijker, verder en beter kunt zien.

Wij weten dat u hoopt dat uw producten zo betrouwbaar en stabiel mogelijk zijn, dus wij sluiten nooit een compromis voor kwaliteit; Van onderzoek en ontwikkeling tot productie en levering, gebruiken wij de strengste eisen om kwaliteit te garanderen en u te voorzien van betrouwbare producten van hoge kwaliteit!

Onze toewijding aan uitmuntendheid heeft de gunst gewonnen van outdoor klanten in meer dan 40 landen over de hele wereld.......

Wij zijn InfiRay Outdoor, uw betrouwbare outdoor opto-elektronische expert, die u helpt meer te ontdekken en te verkennen! 

 
Bezig met laden...