Gratis verzending v.a. €75,- Door ons in de praktijk getest Winkel 7 dagen per week geopend op afspraak!
0
Winkelwagen

Muck Boot Company

Muck-Boot-Company
Muck Boot Company®
Muck Boot online bestellen - BD Store


Het begon allemaal met een universeel probleem: modder. Natte, smerige, modderige, vuile modder, en we waren vastbesloten om een oplossing te vinden om onze voeten warm en droog te houden in al die omstandigheden. Dus begonnen we met het maken van de meest beschermende, meest comfortabele, meest betrouwbare laarzen ter wereld - ongeacht de omstandigheden. En The Original Muck Boot Company® was geboren. Met 100% waterdichte laarzen en schoeisel dat bestand is tegen de meest smerige situaties in elk seizoen.

In de afgelopen twee decennia hebben we de vrijheid gehad om te innoveren, te experimenteren en onze producten in elk element te testen - want buiten zijn er veel meer dan vier seizoenen. Daarom hebben we al onze stijlen ontworpen om hard te werken voor elke taak en om elke omstandigheid te trotseren - zodat u beschermd en productief bent en altijd in uw comfortzone bent, ongeacht het weer.

ons doel:

Muck is geworteld in de noodzaak, gegrond in de gemeenschap, gebouwd om te beschermen, gedragen met trots, en gemaakt voor werk (en leven) in de modder.


 

 
Bezig met laden...