Gratis verzending v.a. €75,- Door ons in de praktijk getest winkel 7 dagen per week geopend op afspraak!
Sam Neyt Bellblatt reeën fiep
Sam Neyt Bellblatt reeën fiep
0 Reviews | Review toevoegen

Sam Neyt Belblatt Sam Neyt heeft Jarenlan ervaring opgedaan in het maken van Lokfluiten. Nu heeft hij de de reeën fiep verder ontwikkeld en verder verbeterd.  De Sam Neyt BelBlatt. We hebben zelf g...

Artikelnummer

Belblat 

Verzendkosten

€ 5,00 

€ 25,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Sam Neyt Belblatt
Sam Neyt heeft Jarenlan ervaring opgedaan in het maken van Lokfluiten. Nu heeft hij de de reeën fiep verder ontwikkeld en verder verbeterd.  De Sam Neyt BelBlatt. We hebben zelf getest met deze en het geluid is echt heel erg goed.
De Belblatt is heel Atypisch gevormd met een omhoogstaande Reed. Dit is speciaal gedaan om te zorgen dat de reed niet blijft plakken, wat vrij gebruikelijk is bij dit soort lokfluiten. Dit heeft er voor gezorgd dat er een veel grotere variatie is qua tonen in vergelijk met andere reeën fiepen

Deze belblatt kan je door zijn vorm en gewicht gemakkelijk in je mond houden, waardoor je beide handen vrij hebt voor het schieten.

Uiteraard is de Sam Neyt Bellblatt perfect voor de reeën bronst.  Maar ook het hele jaar te gebruiken voor de geiten d.m.v. het geluid van een kalf na te doen.

Artikel:Sam Neyt Bellblatt

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook