Leica Calonox 2 View Leica Calonox 2 View Leica Calonox 2 View Leica Calonox 2 View Leica Calonox 2 View Leica Calonox 2 View Leica Calonox 2 View
Leica Calonox 2 View Leica Calonox 2 View Leica Calonox 2 View Leica Calonox 2 View Leica Calonox 2 View Leica Calonox 2 View Leica Calonox 2 View
Leica Calonox 2 View
0 Review | Review toevoegen
De Leica Calonox 2 View biedt haarscherpe warmtebeelden met een resolutie van 640x480 pixels, ideaal voor jacht en natuurwaarneming. Compact, robuust en gebruiksvriendelijk.

Artikelnummer

50513

Verzendkosten

€ 0,00

€ 4.695,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Leica Calonox 2 View


Als u op zoek bent naar de perfecte partner om 's nachts op wilde zwijnen te jagen of overdag op evenhoevig wild te sluipen, dan is de nieuwe Leica Calonox 2 View thermische camera uw ideale keuze. Ontworpen en gemaakt in Duitsland, overtuigt hij gebruikers met talrijke, perfect op elkaar afgestemde praktische functies. De bediening wordt vereenvoudigd dankzij de ergonomische en compacte vorm, de intuïtieve bediening en de snelle mechanische selectie van de dag/nacht-modus. De geoptimaliseerde oogafstand zorgt voor een betere kijkervaring - en comfortabeler gebruik bij daglicht, dankzij het helderdere instelbare display in de dagmodus.

De Europese sensor van LYNRED zorgt samen met Leica's beproefde beeldverwerkingssoftware (Leica Image Optimization – LIO™) voor nog scherpere beelden, rijker aan contrast en detail. Elektronische kleurfilters en zes individueel instelbare kleurmodi ondersteunen en optimaliseren de gebruikerservaring.

* Extreem rijk aan contrast en detail, dankzij Leica Image Optimization (LIO™)
* Groot micro OLED-display en optimaal kijkcomfort
* Binnen enkele seconden na het inschakelen klaar voor gebruik
* Batterijduur tot 10 uur


Concentreren op de essentie

De nieuwe Leica Calonox 2 View thermische camera is een echte benchmark op het gebied van design en functie. De Leica Calonox 2 View is ontworpen en gemaakt in Duitsland en richt zich op veilig en ethisch jagen met zijn ergonomische compacte vorm, praktische en intuïtieve bedieningsknoppen en optische prestaties.Fascinerende waarnemingen met optimale kleurdefinitie

Jagers en natuurwaarnemers kunnen rekenen op natuurlijke, scherpe, contrastrijke beelden, dankzij de hoogwaardige LYNRED-sensor en de verwerkingssoftware die verder is verfijnd door Leica (LIO™ – Leica Image Optimization). Met een bemonsteringsfrequentie van 60 Hertz resulteert het pannen van het apparaat in een vloeiend beeld.  Evenzo zijn video-opnames van bewegende objecten mogelijk zonder vervelende onderbrekingen.


Scherpe, contrastrijke beelden

De Leica Calonox 2 View is voorzien van een hoogwaardige sensor van LYNRED en is state-of-the-art voor jagers en natuurwaarnemers. De sensor heeft een grootte van 640x480 pixels en een pixelpitch van 12 μm. Dit garandeert een scherp beeld, rijk aan contrast en detail. Bovendien zijn de thermische camera's van Leica voorzien van een softwarematige sluiter. Dit maakt een stille en onmiddellijke herkalibratie mogelijk - zonder het beeld te bevriezen.


Optimaal kijkcomfort

Het royale micro-OLED-display (1280 x 960 pixels) biedt een briljante beeldscherpte en uitstekende beeldprestaties. Pixel binning zorgt voor een aangename, vervormingsvrije observatie, dankzij verbeterde lichtopname met minder beeldruis. De 42 mm-lens met zijn grote gezichtsveld zorgt voor optimaal kijkcomfort, een uitstekend overzicht van de omgeving en snelle doelacquisitie.

4x zoom voor uitstekende detailherkenning

Met de 2,5x basis optische vergroting en tot 4x digitale zoom zijn objecten met de standaardgrootte van 1,8 meter duidelijk te vinden tot 2417 yrd (2210 meter). Herkenning is mogelijk op 842 yrd (770 meter) en betrouwbare identificatie op 427 yrd (390 meter). 


Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.