Gratis verzending v.a. €75,- Door ons in de praktijk getest Winkel 7 dagen per week geopend op afspraak!
0
Winkelwagen

Harpsöe Sweden

Harpsöe-Sweden
Wij zijn jagers en tegelijkertijd nieuwsgierig en geïnteresseerd in het stimuleren van de ontwikkeling van goede producten en gereedschappen voor jagers. Wij zijn Harpsöe Zweden.

Dieren en de natuur hebben mij rust gegeven sinds mijn kindertijd. Alleen al het horen van de muziek van de wind in het bos, samen met de geur van schors en mos, geeft je rust. Dit gevoel te kunnen combineren met opwinding en impuls vond ik ongelooflijk geweldig toen ik op 36-jarige leeftijd het jachtdiploma haalde. Maar één ding was een grote ergernis. Het geweer! Zoveel focus moeten leggen op alleen al het geweer op een veilige manier vasthouden, maakte de innerlijke rust, niet 100%

Ergonomische houding als het ontlast aan beide kanten van de rug
Ik zocht op de markt naar een product dat met en zonder rugzak kon werken, dat ook kon worden verwijderd als ik het niet wilde, maar dat toch mijn gebruikelijke wapenriem kon gebruiken. Een product dat het mogelijk maakte om vrij te lopen met beide handen, maar toch met een eenvoudige beweging het geweer even snel in de fabriek te krijgen als gewoonlijk.

Toen ik geen goede oplossing vond, ontwierp ik mijn eigen oplossing. De oplossing was SGS: Safety Gun Strap. Met behulp van SGS combineer ik de voordelen van mijn gebruikelijke wapenriem, bijvoorbeeld in de constructie met behulp van riemsteun. SGS geeft me een meer ergonomische houding omdat het aan beide kanten van de rug ontlast. Nu kan ik ongehinderd lopen zonder het geweer voortdurend met één hand op zijn plaats te houden om het niet te laten vallen.

Ontworpen om op de meeste wapenriemen te passen
SGS is ontworpen om te passen op de meeste wapenriemen die er op de markt zijn. Hij past zowel voor rechts- als linkerschutters en u kunt het wapen op de rechter- of linkerschouder dragen. Het aanpassen aan uw behoeften is gewoon een kwestie van aanpassing. Het hoeft niet de hele tijd te zitten. Na het schot, als je het wapen weg wilt doen. Dan kun je het uit je zak trekken en het geweer stevig op je rug krijgen om het mee te nemen over het spel.


Wat zeggen mensen over SGS Wapenriem?

"Het wapen zit op zijn plaats, hoeveel takken er ook aan het wapen trekken.

Ik heb David geholpen zijn wapenriem te evalueren en ik heb nog niets gevonden om over te klagen. Integendeel, ik was verbaasd over hoeveel energie en focus ik voorheen had gestoken in het alleen maar bijhouden van het wapen. Nu kan ik me in plaats daarvan volledig richten op wat er voor me ligt in het terrein.

Het beste aan de riem is dat ik het geweer meteen vastmaak als ik met de auto aankom voor een zoekactie. Dan kan ik rustig de hond en andere uitrusting terughalen zonder me zorgen te hoeven maken dat het wapen eraf valt en gevaar op de helling oplevert. Het wapen blijft op zijn plaats, hoeveel takken er ook aan het wapen trekken. Het blijft daar zitten tot ik de snelbevestiging losmaak en mijn wapen afneem.

Ik vind niets negatiefs aan de Harpsöe Sweden SGS. Het zit zelfs niet in de weg wanneer je snel moet aanbrengen en vuren. Deze riem is duidelijk iets wat ik zal gebruiken op alle toekomstige zoektochten!"

Tommy Larsson
Je hoeft je geen zorgen te maken dat het geweer wegglijdt tijdens het speuren met de hond.

Ik had de kans om deze riem te testen en al tijdens de eerste zoektocht besefte ik dat SGS een echt goede aanvulling was. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het wapen wegglijdt tijdens het speuren met de hond. Het geweer zit op zijn plaats in de strakste en krapste delen. Terwijl het gemakkelijk is om in de schietpositie te komen met deze riem! Een groot pluspunt is dat je hem ook kunt verplaatsen naar andere bussen en riemen zonder dat je je bestaande riem hoeft te vervangen.

Ik zal deze strap blijven gebruiken aangezien het geweer op zijn rug blijft liggen en niet meer beweegt zoals voorheen.

Ludvig Sandh