Blaser Argali Paraplu Blaser Argali Paraplu
Blaser Argali Paraplu Blaser Argali Paraplu
Blaser Argali Paraplu
0 Review | Review toevoegen
Ontdek de Blaser Argali Paraplu: groot, wind- en waterdicht, met automatisch openingsmechanisme en soft-touch handvat. Beschermt twee personen stijlvol tegen regen. Perfect voor echte Blaser-fans.

Artikelnummer

80405371

Verzendkosten

€ 6,50

Standaard levertijd

1

€ 23,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Blaser Argali Paraplu - De Perfecte Metgezel voor Slecht Weer

Voor de echte Blaser-fans die zich niet laten weerhouden door slecht weer, is de Blaser Argali Paraplu de ideale keuze. Deze grote, bruine golf-/porterparaplu met het gedrukte Argali-logo valt op door zijn kenmerkende Blaser-uitstraling en indrukwekkende formaat.

Bescherming en Comfort

Met zijn ruime afmetingen biedt de Blaser Argali Paraplu moeiteloos onderdak aan twee personen. Dankzij de wind- en waterdichte behandeling van het polyester pongee blijft u altijd droog, ongeacht de weersomstandigheden. Deze paraplu is ontworpen om de elementen te trotseren en biedt betrouwbare bescherming bij elke regenbui.

Robuust en Gebruiksvriendelijk

De zwarte frameconstructie, versterkt met glasvezelribben, garandeert duurzaamheid en stabiliteit, zelfs bij sterke wind. Het automatische openingsmechanisme zorgt ervoor dat de paraplu met één druk op de knop snel en eenvoudig kan worden geopend, wat extra gebruiksgemak biedt wanneer het weer plotseling omslaat.

Stijlvol en Ergonomisch Ontwerp

Het cilindrische handvat met bijpassende kleur en soft-touch coating ligt prettig in de hand, waardoor de paraplu comfortabel te dragen is, zelfs tijdens langere wandelingen. Het elegante ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken de Blaser Argali Paraplu tot een stijlvolle accessoire die perfect aansluit bij de rest van uw Blaser-uitrusting.

Samenvatting:

  • Design: Bruine golf-/porterparaplu met Argali-logo
  • Bescherming: Wind- en waterdicht polyester pongee
  • Frame: Zwarte frame met glasvezelribben
  • Opening: Automatisch openen met één druk op de knop
  • Handvat: Cilindrisch met soft-touch coating voor extra comfort

Laat slecht weer uw dag niet verpesten. Met de Blaser Argali Paraplu blijft u stijlvol en droog, waar u ook bent. Voeg deze hoogwaardige paraplu toe aan uw collectie en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.