Gratis verzending v.a. €75,- Door ons in de praktijk getest Winkel 7 dagen per week geopend op afspraak!
0
Winkelwagen

Catalogi

Jacht & Outdoor is onstaan uit onze passie voor de jacht. Klein begonnen, maar wij blijven doorgroeien! Door deze passie is het voor ons dan ook geen 9 tot 5 job, maar zijn wij continu met ons bedrijf bezig.

Een van de beperkingen voor ons is alles wat wij kunnen verkopen daadwerkelijk online te krijgen. Gezien het grote aantal artikelen dat wij kunnen leveren is dit bijna onmogelijk. Veel artikelen zijn vaak al leverbaar, voordat wij het online hebben kunnen plaatsen. Wij hebben er dan ook bewust voor gekozen geen selectie te maken in ons asortiment, maar u te leveren wat u wenst. 

Dit is de reden waarom wij op deze pagina online catalogi hebben geplaatst. U kunt deze rustig doornemen, waardoor u een uitgebreid beeld kunt krijgen van wat er zo al op de markt verkrijgbaar is, en wat wij u dus kunnen leveren! Alles in deze cataligi kunnen wij u dus leveren, ook al staat het bewuste artikel wellicht niet op onze website.

Neem contact met ons op via info@jachtenoutdoor.nl als u een artikel wil bestellen dat niet online staat. Wij maken de bestelling dan handmatig voor u aan, uiteraard zonder extra kosten.

Mochten er aan aan de hand van de catalogi of bovenstaande nog vragen of wensen zijn dan horen wij dat graag.