De Docter sight II plus is de kleinste red dot ter wereld! Robuust en betrouwbaar, voor jacht en schietsport.

Het gepatenteerde optische systeem zorgt dat zowel het richt middel als het doel haarscherp worden weergegeven. Tevens zorgt dit systeem ervoor dat u met twee geopende ogen kunt schieten. Dit heeft als voordeel dat u een zeer groot blikveld heeft. De voordelen van een groter blikveld zijn evident: u kunt wild beter aanspreken en de veiligheid voor uw omgeving wordt vergroot aangezien u met twee ogen nu eenmaal meer ziet dan met één.

De docter sight II plus is dan ook dé oplossing voor de druk- en drijfjacht en het nazoeken. Door de rode punt in het visier pakt u wild sneller op dan met de keep / korrel en veel sneller dan een richtkijker. Onder andere om deze reden is de Doctor Sight II o

ok op de schietbaan en in de snelle (pistool) schietsport disciplines niet meer weg te denken.

De Doctor sight II plus is zo gemaakt dat deze parallax vrij is op ongeveer 40 meter. De dubbele lenzen zijn van de hoogste kwaliteit, wat garant staan voor een briljant beeld en een haarscherp doel. 

De felheid van de red dot welke in de lens wordt geprojecteerd wordt geregeld door een sensor. Dit zorgt ervoor dat u in het donker niet wordt verblind. Daarnaast wordt in de felle zon de dot zo afgesteld dat u deze alsnog haarscherp kunt zien.

Enkele eigenschappen:                                                                   
 
  • Zeer compact!
  • Licht gewicht: 25 gram,
  • Afmetingen: 46 x 25,4 x 23,7 mm (lxbxh),
  • Voeding: 1x 3volt CR2032 batterij.
  • alleen leverbaar 3.5 MOA

 


| Meer

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 269,00
Aantal: Bestellen
Relevante producten

Docter Sight voor weaver...

€ 69,95

Bestellen

Docter Sight voor inhaak...

€ 69,00

Bestellen

Docter Sight III

€ 359,00

Bestellen

Docter sight montage vo...

€ 79,00

Bestellen
Reviews Review toevoegen

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen over een van onze producten.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder ivm hetplaatsen van ongewenste teksten van anti-jacht organisaties. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews