Gratis verzending v.a. €75,- Door ons in de praktijk getest winkel 7 dagen per week geopend op afspraak!
Nitehog TIR-M35 multifunctionele warmtebeeldcamera
1 Reviews | Review toevoegen

Hypermoderne warmtebeeldcamera met een hoge sensor- en schermresolutie en 30Hz refresh rate. De Nitehog TIR M-35 wordt in Europa gemaakt en is de beste kwaliteit die te koop is.

Artikelnummer

TIR-M35 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 6.999,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Nitehog TIR-M35 multifunctionele warmtebeeldcamera 
Hypermoderne  warmtebeeldcamera met een hoge sensor- en schermresolutie en 30Hz refresh rate. De Nitehog TIR M-35 wordt in Europa gemaakt en is de beste kwaliteit die te koop is.
 
De Nitehog TIR M35 Multi-purpose thermal imagingkijker is een kijker die zowel als handkijker te gebruiken is  maar ook  als voorzetkijker. Eenvoudig een ring wisselen en hij is klaar voor gebruik. De TIR M-35 heeft een verbeterde thermische beeldvorming voor de perfecte observatie van  wild in dag en nacht situaties. Deze warmtebeeld camera kan gebruikt worden in slechte lichtomstandigheden maar bv ook tijdens een heiige morgen of tijdens mist. Thermische warmte straalt hier doorheen in tegenstelling tot restlicht versterkers.
de Nitehog TIR M35 werd ontwikkeld als een dual use apparaat voor gebruik met daglicht optica, D-SLR camera's en camcorders en als handkijker.  De benodigde ring voor het gebruik als voorzetkijker zit erbij. Dit is een ring van Russan, door de kwalteit en compaktheid van de montage is deze vaak ook te gebruiken om een Blaser of anders laag gemonteerde kijkers.
 
De kijker is Stikstof gevuld en geclassificeerd met een vochtweerstandswaarde van IP68, oftewel water en stofdicht. Dus u kunt deze prima ook in de regen gebruiken. Bovendien worden de bolometer en de elektronica beschermd door een speciale demper tegen externe schokken van bv een geweerschot.
De Core van Nitehog TIR M35 is de unieke combinatie van een hoge-resolutie microbolometer sensor met een resolutie van 384x288 pixels en een koolstof beklede germanium lens die gebruik maakt van een  koude-resistente OLED-scherm met een resolutie van 640x480 pixels.
De weergegeven beelden worden op het hoge resolutie OLED-display beeld getoond, deze beelden worden door de censor opgepikt en bestaan uit thermische verschil van de waargenomen objecten. Deze beelden kunnen getoond worden in de presentatie modes "white - hot" of "black - hot". Dit betekend dat de warmere objecten zoals wild in het zwart of wit worden getoond, de koudere opjecten steeds donkerder. Hiervoor is juist gekozen om het scherpste beeld te krijgen.
 
Door de ingebouwde video-interface, kan het signaal naar een extern beeldscherm of opnameapparaat verzonden worden. Dankzij de quick-start-functie, kan de thermische TIR-M35 binnen een paar seconden na het inschakelen gebruikt worden.
 
Specificaties:
 
Model TIR-M35
Sensor/ het type: amorf silicium ongekoelde microbolometer
30Hz refresh rate
Optical zoom 1x
Digitale zoom 2x
Resolutiesensor Pixel 384x288
Spectrale bereik 8-14 micron
Temperatuurgevoeligheid <50 mK @ f / 1
Pixel size .25
Gezichtsveld, hoek - horizontale / verticale 10.6 ° | 8 °
Objectiefgrootte 35mm
Max. Detectiebereik voor een object (1.7x0.5 m, Mens) 800 meter (afhankelijk van de grootte en warmte van het opject verder)
Voeding 2xCR123
Externe voeding 9 V
Operationele tijd met 1 set batterijen ongeveer 3 uur
Weerbescherming IP68
Video-uitgang NTSC / PAL
Bedrijfstemperatuur -30 ° С tot 60 ° С, vochtigheid tot
100%
afmetingen 148x62x65mm
Gewicht (zonder batterijen) 520g
 
Meegeleverd in de Doos:
Video Kabels
Oplader (auto en netstroomaansluiting)
2x Set batterijen,
Ring voor voorzetkijker
Tas
polsband


Artikel: Nitehog TIR-M35 multifunctionele warmtebeeldcamera 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Chris Van Lehmbrock - 13-02-2017 11:29

Bijzonder scherp beeld, en ik gebruik hem als voorzet kijker. De kijker heb ik in de hand met de ring eral op en als ik moet schieten schuif ik hem op het geweer.

Anderen bekeken ook