Gratis verzending v.a. €75,- Door ons in de praktijk getest Winkel 7 dagen per week geopend op afspraak!
0
Winkelwagen

Lahoux

Lahoux Optics | De Jacht

De geschiedenis van Lahoux Optics

Nachtzichttechnologie heeft een lange traditie in Nederland. Het begon in 1934 met de uitvinding van de eerste beeldversterkerbuis (restlichtversterker) door Philips. Sinds de jaren zestig is Nederland een van de leidende landen in de productie van beeldversterkerbuizen. In 1970 is PHOTONIS begonnen met de productie van beeldversterkerbuizen in Roden (Nederland). Photonis is momenteel een van de grootste producenten ter wereld van beeldversterkerbuizen. 
Lahoux Optics is opgericht in 1992. Zij leverde aanvankelijk optische componenten aan Nederlandse en Belgische nachtzichtfabrikanten. Later deed Lahoux Optics de distributie van PHOTONIS beeldversterkerbuizen in een aantal landen. Een belangrijke stap voor Lahoux Optics was de ontwikkeling van eigen nachtzicht- en warmtebeeldkijkers. Op dit moment is Lahoux Optics een van de weinige bedrijven in West-Europa die eigen high-end nachtzicht- en warmtebeeldkijkers voor de civiele markt ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Deze high-end Lahoux nachtzicht- en warmtebeeldkijkers worden volledig in Nederland ontwikkeld, gefabriceerd en geassembleerd en worden gekenmerkt door een compromisloze kwaliteit. Naast de eigen productie heeft Lahoux Optics kijkers in het assortiment van enkele fabrieken waar wij al lange tijd nauw mee samenwerken. Lahoux Optics staat garant voor een hoogwaardig serviceniveau.
Stofvrij
De belangrijkste factor bij het monteren van een hoge kwaliteit Lahoux nachtkijker, zoals de Lahoux LV-81 of de Lahoux Hemera, is een absoluut stofvrije en schone laboratorium atmosfeer. Het reinigen van de lenzen is een topprioriteit. Zelfs de kleinste onzuiverheden worden tijdens de kwaliteitscontrole gedetecteerd en de nachtkijker wordt geselecteerd.


Assemblage
Onze medewerkers houden van de Lahoux producten. Daarom letten ze bij de montage op maximale precisie. Een precisie die u vervolgens ook tijdens de jacht zult ervaren. Minimale verschuiving van het trefpunt en maximale terugslagnauwkeurigheid.


Kwaliteits Controle
Elk Lahoux product doorloopt de strenge kwaliteitscontrole. Hier wordt elke functie en maatnauwkeurigheid nogmaals gecontroleerd. Alleen producten die 100 procent aan de normen voldoen, verlaten de productielijn.


Hoge Precisie
Wij gebruiken bij Lahoux hoge-precisie collimatie systemen in de kwaliteitscontrole voor de maximale precisie en de hoogste nauwkeurigheid van onze Lahoux attachements. U kunt hier tijdens het schieten volledig op vertrouwen.

 
Bezig met laden...