ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on
ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on
Inruil ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on
0 Review | Review toevoegen
ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on van ZEISS

Artikelnummer

527031-0000-000

Verzendkosten

€ 0,00

€ 2.875,00
€ 1.875,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

ZEISS DTC 3/38 Warmtebeeld Clip-on 

De kijker is ingeruild op het nieuwe model. In zeer goede staat.
 

Maak van iedere nachtelijke jachtpartij een succes – de nieuwe ZEISS DTC 3 Warmtebeeld Clip-ons bieden een perfect compatibele optiek met een groot HD AMOLED display van 1024 x 768 met hoog contrast, intuïtieve ergonomie, een nauwkeurige en gebruikersvriendelijke inschiet-procedure dankzij de app-gestuurde nulpunt-assistent, een zeer lange batterijduur en talrijke instellingsopties.

Bereik en precisie op lange afstanden spelen een belangrijke rol bij het jagen in de nacht op open terrein. De ZEISS DTC 3/38 geeft met een gezichtsveld van 12,3 meter op 100 meter afstand een breed beeld en een klikwaarde van 1,6 cm op 100 meter – voor een extreem nauwkeurige doelwitbepaling en uiterst precieze schoten.
 

HOOFDGEBRUIK

KENMERKEN

Uiterste precisie

Optiek van topniveau en een scherp, helder beeld zijn essentieel voor het jagen in de nacht, om het wild betrouwbaar te kunnen identificeren. De twee ZEISS DTC 3 Warmtebeeld clip-ons bevatten hoge kwaliteit germaniumlenzen die zijn geoptimaliseerd voor warmtestraling, de nieuwste generatie 12-micron sensors, een groot HD AMOLED display en geavanceerde beeldverwerking om een perfecte zichtbaarheid van details en maximale precisie te garanderen.

Eenvoudig in gebruik

De intuïtieve bediening en het eenvoudige gebruik van de Clip-ons zijn van groot belang voor succesvol jagen in de nacht. Dankzij de centrale positie van de scherpstelknop aan de bovenkant van de Clip-on is deze gemakkelijker te bereiken en het scherpstellen eenvoudiger. Het ErgoControl-bedieningsconcept zorgt voor een intelligente plaatsing van de knoppen in een kruisvorm, waardoor het toestel nog gebruikersvriendelijker wordt – zowel voor rechts- als linkshandige gebruikers en ook als men handschoenen draagt.

Digitale nulpunt-assistent

Om ervoor te zorgen dat de richtkijker, de Warmtebeeld Clip-on en het geweer perfect op elkaar zijn afgestemd, is het belangrijk dat deze zorgvuldig en nauwkeurig op hetzelfde nulpunt zijn ingesteld. Beide ZEISS DTC 3 zijn voorzien van een digitale nulpunt-assistent. Deze kan eenvoudig via de ZEISS Hunting app worden bediend, waardoor het afstemmen van het nulpunt sneller, eenvoudiger en preciezer wordt.

Talrijke aanpasbare instellingen

De ZEISS DTC 3 kan via Bluetooth verbinding maken met de ZEISS Hunting app, waarin u de instellingen van het toestel aan uw eigen wensen kunt aanpassen. Erg handig: als de combinatie van ZEISS DTC 3 en richtkijker één keer op elkaar is afgesteld, kunt u de instellingen als profiel in de app opslaan, zodat u de Clip-on heel gemakkelijk van de ene richtkijker naar een andere kunt verwisselen. Vier mogelijke schietprofielen zorgen voor grote flexibiliteit.


Altijd gereed

Soms moet men langer op het jachtsucces wachten dan men zou willen. Met een batterijduur van 10 uur bij permanent gebruik bieden de ZEISS DTC 3/25 en 3/38 vrijwel onbeperkte mogelijkheden. De geïntegreerde hoeksensor detecteert automatisch de exacte positie van het toestel en activeert de stand-byfunctie vanaf een zijwaartse hoek van 45° en bij een neerwaartse of opwaartse hoek van 70°. De stand-bymodus kan echter ook worden gedeactiveerd door de aan-/uitknop kort in te drukken.
 

Twee modellen voor iedere jachtsituatie

De ZEISS DTC 3/38 is uitermate geschikt voor het jagen in open terrein en op langere afstanden dankzij een detectiebereik tot 1950 meter en een gezichtsveld van 12,3 meter op 100 meter. Bij het jagen in bosgebieden of de bersjacht zorgt de ZEISS DTC 3/25 met een gezichtsveld van 18,4 op 100 meter voor een perfect overzicht op korte afstanden en een uitstekende herkenning van details. De ZEISS DTC 3/25 is de perfecte keuze voor situaties waarin men snel moet reageren.
 

Tweedelige ZEISS adapter

Voor de bevestiging van de ZEISS DTC 3 aan uw richtkijker is een adapter nodig. De tweedelige ZEISS adapter is voorzien van de nieuwste technologie voor een eenvoudige en snelle bevestiging van de Warmtebeeld Clip-on. In combinatie met de nulpuntprofielen van de DTC 3 kan de ZEISS adapter op maximaal 4 verschillende richtkijkers worden gebruikt. De bajonetsluiting maakt een snelle verwisseling mogelijk, zonder schotafwijking.
 

ZEISS DTC 3/38

Met de ZEISS DTC 3 ("digital thermal clip-on") zijn jagers op iedere situatie voorbereid en kunnen ze ook onder moeilijke omstandigheden in het open veld of in het bos vertrouwen op een optimale optiek, een gedetailleerd beeld, intuïtieve ergonomie en de grootst mogelijke flexibiliteit.

De ZEISS DTC 3 kan via Bluetooth verbinding maken met de ZEISS Hunting app, waar u vele opties kunt aanpassen. De bedieningsknoppen van de ZEISS DTC 3 kunnen ook op een smartphone worden gespiegeld, waardoor uw telefoon een handige afstandsbediening wordt. Daarnaast kunt u via de app persoonlijke instellingen, zoals iconmodus of kleurmodus, aanpassen.

KENMERKEN

Prestatie

Brandpuntsafstand

38 mm

Apertuur

f/1.0

Geziechtsveld op 100 m (yds)

12.3 m (40 ft)

Objectieve kijkhoek

7° x 5°

Afstand

1.950 m (2.133 yd)

Sensorresolutie

384 x 288

Pixelafstand sensor

12 μm

Resolutie display

1024 x 768

Beeldsnelheid display

50 Hz

Type display

AMOLED

Optische vergroting

1,0

Maximale digitale vergroting

-

Vergrotingsstappen

-

Verticaal aanpassingsbereik op 100 m

154 cm

Zijdelinks aanpassingsbereik op 100 m

205 cm

Aanpassing per click op 100 m

1.6 cm

Kenmerken

Type batterij

Li-Ion

Batterijduur

10 h

Interne opslag

-

WLAN

-

Bluetooth

+

Livestreamfunctie (Video & Foto)

-

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 10°C | + 50°C (+ 14 °F | + 122°F)

Lengte x Breedte x Hoogte

164 x 60 x 65 mm (6.5 x 2.4 x 2.6")

Gewicht

650 g (22.9 oz)

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.